Produse ambalate

 

Un mare avantaj al podelei mobile este suprafața de încărcare plană. Aceasta vă permite să încărcați ușor orice tip de produse ambalate, fiind perfectă pentru a transporta marfă de retur. Puteți astfel ușor să obțineți un câștig!

UDe exemplu, transportați materii prime în vrac la o fabrică, iar la întoarcere aduceți produsele finite. Să zicem că transportați rumeguș la dus și plăci aglomerate la întoarcere sau hârtie de reciclat la dus și role de hârtie noi la întoarcere etc.... Cu sistemul cu podea mobilă puteți încărca ușor paleți. Podeaua permite și rularea cu motostivuitorul. Astfel, puteți mereu să încărcați și să descărcați cu ușurință produsele ambalate.

Dacă transportați în mod regulat produse ambalate, vă putem oferi și remorci cu uși laterale. Ușile vă permit să încărcați și mai ușor produsele ambalate și marfa în bloc. Sunt disponibile diferite modele. Priviți fotografiile sau contactați distribuitorul din zona dumneavoastră pentru a afla posibilitățile.

Alte opțiuni disponibile pentru transportarea produselor ambalate sunt oblonul de încărcare hidraulic, inelele pentru cordoane în vederea fixării încărcăturii, lăzile de tip palet, o ladă adaptată pentru transpalet și multe altele. Fotografiile și filmele de mai jos ilustrează nenumăratele posibilități pe care le oferim.

 

Distribuitorul a vrut!

contactați-ne

 

 

 

 

 

 


Broșură: