Lemne 

Talaș, fibră, rumeguș, produse de rindeluit, frunze, mangal, scoarță, rădăcini de copaci, crengi... Individual, greutatea acestora este mică. Astfel, remorca se umple repede înainte să încărcați masa maximă autorizată. Noi considerăm că asta e păcat.
 

Datorită experienței noastre de ani întregi, veți beneficia mereu de volumul maxim care se înscrie în dimensiunile legale. Remorcile de 13,6 m lungime și 4 m înălțime le livrăm la un volum standard de 95 m³. Aceste dimensiuni permit mărirea volumului până la 105 m³. Puteți atinge un volum și mai mare cu o combinație de tractor și remorcă. De exemplu, la dimensiunile de 18,75 m lungime și 4 m înălțime permise de legislația germană se poate atinge un volum de 112 m³. Contactați un distribuitor apropiat pentru a afla volumul maxim permis de legislația din regiunea dumneavoastră.

Nu numai volumul mare, ci și combinarea mărfii (de retur) constituie un avantaj important al remorcilor noastre unice cu podea mobilă. De exemplu, transportați rumeguș la o fabrică de PAL, iar la întoarcere aduceți plăci aglomerate. Sau transportați așchii de lemn la o fabrică de hârtie, iar la întoarcere aduceți role de hârtie... Există nenumărate posibilități.

 

Distribuitorul a vrut!

contactați-ne

 

 

 

 

 

 


Broșură: