Deșeuri


 

Pentru a transporta deșeuri aveți nevoie de o remorcă robustă. De peste 34 de ani, Knapen Trailers înțelege acest lucru mai bine ca oricine altcineva. Ca lider de piață absolut, noi vă oferim cele mai solide remorci de pe piață.

 

Podeaua mobilă vă permite să transportați o încărcătură mai mare. Sistemul cu podea mobilă se poate utiliza pentru condensarea încărcăturii. În plus, remorcile noastre au o masă proprie redusă, ceea ce vă permite să încărcați o greutate mai mare.

Oferta noastră cuprinde diferite opțiuni anume pentru transportul de deșeuri: un oblon posterior hidraulic, un acoperiș automat, plăci glisante în interiorul remorcii, un inel de remorcare, un dispozitiv de curățare cu presiune pentru a putea încărca imediat marfa de retur, o prelată laterală de protecție și multe altele. Fotografiile și filmele de mai jos ilustrează nenumăratele posibilități pe care le oferim.

Datorită ușurinței de procurare, deșeurile constituie un produs excelent pentru încărcarea ca marfă de retur. În acest caz, la dus transportați marfa obișnuită, iar la întoarcere aduceți deșeurile: un avantaj pentru gradul de ocupare!

 

Distribuitorul a vrut!

contactați-ne

 

 

 

 

 

 


Broșură: