Agricol


 

Datorită groot volumului ridicat și masei proprii reduse, remorcile noastre cu podea mobilă se pretează foarte bine la transportul agricol.

 Un avantaj suplimentar al remorcilor noastre cu podea mobilă este capacitatea de descărcare pe suprafeţe neuniforme. De exemplu, dacă drumul este mai ridicat decât câmpul, nu puteți descărca din această poziție înclinată folosind o remorcă basculabilă. Cu remorcile noastre însă, descărcarea este floare la ureche.

Fiind lider absolut în Europa, noi punem la dispoziţie diferite opțiuni pentru transportul agricol: un buncăr pentru descărcarea cerealelor, un oblon posterior hidraulic, un recipient pentru pleavă folosit la recolta de ciuperci, o grindă superioară care se poate îndepărta pentru încărcarea baloților de paie, un inel de remorcare, lumini de lucru puternice, o unitate de ambalare pentru ambalarea furajelor imediat după descărcare, coloane de direcție pentru viraje precise în fermele mici și multe altele. Fotografiile și filmele de mai jos ilustrează nenumăratele posibilități pe care le oferim.

Bineînțeles că remorca nu trebuie să stea nefolosită nici în perioadele dintre sezoane. Atunci puteți transporta cu ușurință alte produse, cum ar fi lemn, deșeuri of produse ambalate
 

Distribuitorul a vrut!

contactați-ne

 

 

 

 

 

 


Broșură: